Skip to main content

Gidsel melder ud efter skader

Islændingene gav lidt ekstra slag, men Mathias Gidsel har det godt efter den første kamp med ondt i ribbenene

Ni mål blev det til mod Island for Mathias Gidsel, men han måtte arbejde hårdt for at komme frem til dem.
Ni mål blev det til mod Island for Mathias Gidsel, men han måtte arbejde hårdt for at komme frem til dem.Tibor Illyes/Ritzau Scanpix

Mens der på coronafronten var dårlige nyheder til Danmarks håndboldlandshold med Hans Lindbergs positive test, havde Mathias Gidsel godt nyt med til fredagens træning.

Kroppens reaktion efter torsdagens kamp mod Island er opløftende, fortæller GOG-spilleren.

- Jeg er faktisk lidt overrasket over, hvor godt det gik i forhold til ribbenene. Jeg var lidt nervøs for alle slagene, hvis Island havde tænkt sig at gå lidt ekstra til mig.

Sad over

- Jeg er øm, og det vil jeg være i morgen, overmorgen og resten af turneringen, men jeg er alligevel positivt overrasket, i forhold til hvordan jeg havde frygtet, at kroppen ville reagere, siger han.

Gidsel sad over i mandagens gruppekamp mod Nordmakedonien, efter at han to dage forinden havde fået et slag i maveregionen mod Slovenien.

Blev topscorer

Dagen efter Slovenien-kampen havde den 22-årige højre back store smerter, men dag for dag er det blevet bedre, og torsdag var han i fuld vigør.

Han kastede sig rundt, tilspillede sig straffekast, blev topscorer med ni mål, og efterfølgende blev han også kåret som kampens bedste spiller.

Fik nok ekstra slag

- Jeg havde også lige fået fire fridage, så det var måske også mig, der skulle give den et ekstra nøk. Jeg føler mig frisk og har friske ben, på trods af at det var en hård og sej kamp mod Island, siger han.

Forinden havde han talt om muligheden for, at Island måske ville gå hårdere til ham end sædvanligt.

- Jeg tror godt, de vidste, at jeg var øm, og jeg fik nok også et par ekstra slag fra dem, vurderer den vævre håndboldspiller.

Danmarks kamp mod Kroatien spilles klokken 20.30 i Budapest lørdag aften.

Del din kommentar