Skip to main content

11-årig tæsket ihjel: Liget gemt i bagagerum

Den 11-årige Logan er blevet tæsket ihjel af sin mors kæreste Corey Thrumbull ifølge en anklage.

Den 11-årige Logan blev fundet dræbt i bagagerummet af en bil. Ifølge anklagen er han blevet tæsket ihjel af sin mors kæreste. Foto: Colourbox/ Genre

Den 11-årige Logan blev fundet dræbt i bagagerummet af en bil. Ifølge anklagen er han blevet tæsket ihjel af sin mors kæreste. Foto: Colourbox/ Genre

I december var der ingen spor af den 11-årige Logan fra Texas. Men knap tre måneder senere blev hans lig fundet i bagagerummet af en bil.

Ifølge anklagen er det Logans mor Stormy Johnsons kæreste Corey Thrumbull, der har banket drengen ihjel og gemt ham i bagagerummet, skriver People.

Tæsket til døde

Den kun 11-årig Logan menes at være blevet slået ihjel ved flere slag i hovedet og på kroppen af enten hænder eller en stump genstand den 1. december 2019.

Men det var først den 27. februar 2020, at politiet opdagede, der var sket en kriminel handling, da liget af drengen blev fundet i bagagerummet af en bil, der var parkeret ved en kro i Wichita Falls. Her var politiet blevet kaldt ud til en anmeldelse om husspektakler, der involverede drengens mor Stormy Johnson og hendes kæreste Corey Thrumbull.

Voldelig kæreste

Stormy Johnson har efterfølgende givet udtryk for, at hendes kæreste var meget voldelig. Hun har endda fortalt politiet om engang, hvor han forsøgte at kvæle hende med en hundesnor.

Anklageren mener, at det er Stormy Johnsons kæreste Corey Thrumbull, der med overlæg, har tæsket den 11-årige Logan ihjel. I Texas er han anklaget for mord, ligesom at han også er anklaget for at have manipuleret med beviserne i sagen.

Moren er ligeledes blevet anklaget for at have manipuleret med beviserne i sagen, fordi hun ikke oplyste myndighederne om drabet tilbage i december.

Flere voldsomme anklager

Familien, der foruden kæresteparret også inkluderede Stormy Johnsons 11-årige søn Logan og en 15-årig datter, har den seneste tid bevæget sig mellem Texas og Nevada, hvor de har boet på diverse moteller, kroer og lignende.

I Nevada er parret også kommet i uføre. Her er de anklaget for besiddelse af visuelt pornografi af en person under 16 år, seksuelt misbrug af en person under 16 år og for som personer over 18 år at begå handlinger af seksuel karakter eller forsømmelse mod et barn på 14 eller 15 år.

Desuden er Corey Thrumbull yderligere anklaget for forskellige episoder af voldelig karakter og kidnapning.

Del din kommentar