Skip to main content

Stopper i DR

Mads Steffensen er færdig i DR. Sarah Bro overtager Monopolet.

Efter 17 år med Monopolet er det nu slut for Mads Steffensen. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix)

Efter 17 år med Monopolet er det nu slut for Mads Steffensen. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix)

Efter 17 år skal Mads & Monopolet have ny vært.

Mads Steffensen stopper nemlig i DR ved årsskiftet, skriver DR i en pressemeddelelse.

Programmet overtages af den mangeårige radiovært Sara Bro – og skifter i den anledning navn til Sara & Monopolet.

Selv siger Mads Steffensen om sine år i DR og fremtiden:

– Jeg er meget stolt over min tid på DR. Jeg har været med til at skabe et kæmpe radioprogram med ’Mads & Monopolet’, hvor så mange danskere har lyttet med hver lørdag. Jeg har været vært på næsten 170 udgaver af ’Kender Du Typen?’ og masser af fredagsunderholdning og store shows. Nu skaber jeg et andet arbejdsliv, og jeg glæder mig til det nye, jeg skal i gang med. Tak til alle, fordi I så og lyttede med. Og tak til DR, som altid vil være noget særligt for mig.

Mads Steffensens farvel som DR-vært betyder, at der også skal findes ny vært til ’Alle mod 1’ samt ’Kender Du Typen?’ De nye værter vil blive meldt ud i det kommende år, oplyser DR.

Stolt ny vært

Sara Bro, der senest har kunnet opleves i Vild med dans på TV2, har mange års erfaring som radiovært på P3 og har blandt andet bestyret ’Tværs’ og ’Hjerteflimmer for voksne’, hvor også hverdagsnære dilemmaer er i fokus. Hun går til opgaven med lige dele ærefrygt og forventningsglæde.

– Det er selvfølgelig kæmpestort at skulle overtage et så ikonisk program, der gennem tiden har fået så mange danskere til at agere medrådgivere i bilen eller hjemme i stuen. Jeg er jo ikke en nordjysk mand, så jeg må jo nok finde min egen måde at fylde de store sko, som Mads efterlader, ud på – samtidig med at jeg selvfølgelig har respekt for programmets DNA. Lige nu glæder jeg mig dog mest af alt bare helt sindssygt til at komme i dialog med lytterne og komme i gang med de spændende dilemmaer, siger Sara Bro.

Del din kommentar