Skip to main content

Prinsepar er blevet forældre

Det er parrets første barn.

Prins Nicholas er blevet far til en datter med hustruen Alina-Maria. Han er barnebarn af den afdøde rumænske kong Michael. Foto: (Octav Ganea/Mediafax via AP, File) ROMANIA OUT

Prins Nicholas er blevet far til en datter med hustruen Alina-Maria. Han er barnebarn af den afdøde rumænske kong Michael. Foto: (Octav Ganea/Mediafax via AP, File) ROMANIA OUT

Der er royal lykke i den rumænske kongefamilie.

Prins Nicholas og hans hustru Alina-Maria er blevet forældre for første gang.

Det skriver Svensk Damstidning.

I juni afslørede den rumænske prins, at han og hustruen ventede sig. Og at det efter planen var i november, de skulle være forældre.

Den 7. november blev parrets datter altså født. Ikke blot til stor glæde for de nybagte forældre, men også for resten af den royale familie.

Parret har allerede afsløret, at datteren skal hedde Maria Alexandra, men billeder af det lille vidunder er endnu ikke sluppet ud offentligt.

Opdrages efter traditioner

Da prins Nicholas selv afslørede familieforøgelsen i juni 2020 lagde han vægt på, at barnet skulle opdrages efter traditionerne.

– Jeg er meget glad for at kunne meddele, at min hustru Alina-Maria er gravid med vores første barn. Fødslen er beregnet til november. Vores barn skal opdrages med respekt for vores forfædre og deres traditionelle værdier i en ånd af ansvar og kærlighed til fædrelandet og tronen, som jeg og min farfar, kong Michael, følger, lød det dengang fra prinsen.

Er allerede far

Selv om det er parrets første barn sammen, så er prins Nicholas allerede far til en datter. I 2015 kom det frem, at han var faren til Nicoleta Cirjans datter. For det måtte prins Nicholas afgive sin titel og sin plads i tronfølgen

Han måtte offentligt tage ansvaret for faderskabet, da en faderskabstest konkluderede, at han var faren til barnet.

På trods af at han officielt mistede sin titel, så regnes han fortsat for at være overhovedet i den rumænske kongelige familie.

I 2017 blev han gift med Alina-Maria. Parret bor til dagligt i Bukarest.

Del din kommentar